Zeesla

Haal de verfrissende energie van een strandwandeling in huis met de groene theemelange met zeesla van LocalTea. Deze eerlijke groene thee met de frisse en volle smaak van zeewier is lekker rechtdoorzee. Door de herstellende kracht van duindoorn en het heerlijke zoetje van appel krijgt je lichaam weer een boost. Voor je het weet ben jij weer als een rots in de branding..

Inhoud: 13 piramides – per stuk verpakt


< Zwart    |    Groen >

 

Ingrediënten

Sinaasappel, zeesla, Nederlandse groene thee, brandnetel, duindoorn, appel.
Kan sporen van schaaldieren bevatten.

Bereidingsinfo

Groene thee zet je het beste met een watertemperatuur van 80 – 85º graden
Dit voorkomt dat de thee bitter wordt.
Trektijd: 2 – 4 min.

Kopje met impact

Onze thee hoeft geen duizenden kilometers af te leggen voordat het in jouw kopje belandt. Hierdoor stoten we 96% minder CO₂ uit. Sterker nog: Met onze planten produceren we juist zuurstof! Door ons gesloten watersysteem besparen we nog eens 99% water.

4e prijs | AVPA Teas of the world contest

In 2018 nam LocalTea (voorheen Tea by Me) deel aan de AVPA ‘Teas of the World’ International Contest in Parijs. Meer dan 200 landen stuurden hun thee in, die vervolgens werden beoordeeld door een vakjury. Nederland deed voor de eerste keer mee. De groene thee van Tea by Me haalde direct al de vierde plaats en verdiende hiermee de prestigieuze Gourmet ster. Tea by Me besloot toen dat het tijd werd om de thee met iedereen te gaan delen.