Zwart

De volle smaak van zwarte thee maar met een bloemige Vincent van Gogh-twist. Gekweekt en verwerkt in Zundert, de geboorteplaats van de schilder, zijn ook de theemakers van LocalTea bij de creatie van deze thee geïnspireerd door zonnebloemen. En oefening baart kunst: samen met de zoetige honingbos en voedzame vlierbessen is dit een verrassende en verwarmende zwarte theemelange.

Inhoud: 13 piramides – per stuk verpakt

< Citrus    |    Zeesla >

Ingrediënten

Honingbos, oranjebloesem, kaneel, zonnebloem, Nederlandse zwarte thee.

Bereidingsinfo

Zwarte thee zet je het beste met een watertemperatuur van 90- 100º graden
Trektijd: 2 – 4 min.

Kopje met impact

Onze thee hoeft geen duizenden kilometers af te leggen voordat het in jouw kopje belandt. Hierdoor stoten we 96% minder CO₂ uit. Sterker nog: Met onze planten produceren we juist zuurstof! Door ons gesloten watersysteem besparen we nog eens 99% water.

4e prijs | AVPA Teas of the world contest

In 2018 nam LocalTea (voorheen Tea by Me) deel aan de AVPA ‘Teas of the World’ International Contest in Parijs. Meer dan 200 landen stuurden hun thee in, die vervolgens werden beoordeeld door een vakjury. Nederland deed voor de eerste keer mee. De groene thee van Tea by Me haalde direct al de vierde plaats en verdiende hiermee de prestigieuze Gourmet ster. Tea by Me besloot toen dat het tijd werd om de thee met iedereen te gaan delen.