Doe Maar Duurzaam

Geschreven op: 21 juli 2022

LocalTea bij RTL Doe Maar Duurzaam!

Drink jij mee voor minder eenzaamheid én CO2? LocalTea en Nationale Vereniging de Zonnebloem brachten onlangs samen de heerlijke Zonnebloemthee op de markt. Op 23, 24 en 25 juli vertelden we hier alles over in het tv-programma Doe Maar Duurzaam op RTL Z. 

LocalTea Zonnebloemthee is een zwarte thee met honeybush, oranjebloesem, kaneel en zonnebloem, vers van de plantage in Zundert.

De thee is speciaal ontwikkeld in samenwerking met Nationale Vereniging de Zonnebloem. De Zonnebloem zet zich in voor alle mensen met een lichamelijke beperking en vooral voor hen die in een sociaal isolement dreigen te komen.

Van elk verkochte LocalTea Zonnebloemthee gaat 1 euro naar Nationale Vereniging de Zonnebloem.

Doe Maar Duurzaam

Op zaterdag 23 juli waren de Zonnebloem en LocalTea te zien in het tv-programma Doe Maar Duurzaam op RTL Z. Daarin vertelden we alles over deze bijzondere én nodige samenwerking. De aflevering werd op zondag en maandag herhaald, maar is óók gewoon hier terug te kijken.

Zaterdag 23 juli 2022 17:30 uur – 18:00 uur
Zondag 24 juli 2022 16:30 uur – 17:00 uur
Maandag 25 juli 2022 7:30 uur – 8:00 uur

 

Drink jij mee tegen eenzaamheid? Per verkochte LocalTea Zonnebloemthee gaat er 1 euro naar Nationale Vereniging de Zonnebloem. Het Zonnebloemtheepakket (waarvan 3 euro naar de Zonnebloem gaat) is verkrijgbaar in de webshop:

Webshop

Bekijk meer berichten