nieuws-vacature-multitalent2021-07-29T10:17:21+02:00

LocalTea zoekt hands-on MULTITALENT & SPIN IN HET WEB

Een gespreid bedje en uit het raam staren, wie wil dat nou niet…? Jij? Mooi! Wil je ook een bijdrage leveren aan een wereld waar lokale theeproductie een positief verschil kan maken in de toekomst? En ben jij een multitalent van het type ‘niet lullen, maar poetsen’? Lees dan snel verder. Misschien start jouw kantoordag binnenkort wel met uitzicht over onze eigen theeplantage in Zundert! 

Voor in ons LocalTea-team zoeken wij een hands-on MULTI-TALENT & SPIN IN HET WEB
Verkoopondersteuning, operatie en kantoormedewerk(st)er

LocalTea

Lokaal thee produceren en verkopen. De traditionele thee industrie van binnenuit veranderen. 8 jaar geleden is teler Johan begonnen om de theeplant zodanig te cultiveren dat hij geschikt is voor het koudere Europese klimaat. Overal lokale theeplantages opzetten en mensen de kans bieden om voor lokale theeconsumptie te kiezen. We staan aan de vooravond van die fantastische reis en hebben mensen nodig die ons team komen versterken om die visie te volbrengen

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken een multi talent die als spin in het LocalTeaweb wil fungeren. Je bent het eerste gezicht en stem voor mensen die de plantage bezoeken of contact zoeken op andere manieren. Je ondersteunt bij operationele processen, zoals het maken van de thee en bewaakt mede de kwaliteit. Je ondersteunt de verkoopafdeling, verwerkt orders van thee en planten in de breedste zin die we maar kunnen bedenken. Als laatste willen we graag dat je helpt bij het ondersteunen van onze financiële collega’s, denk aan facturatie en financiële rapportages.

Als je ervaring hebt met enkele van bovenstaande processen hebt is dat mooi meegenomen, maar aangezien we veel vragen zijn we vooral op zoek naar iemand die snel leert, nieuwsgierig is en niet bang is om de kantoor outfit om te ruilen voor een boeren overall als dat er om vraagt.

Welke kansen biedt LocalTea?

We bieden je een ontvangst in een enthousiast, dynamisch en super flexibel team. Het gaat hier om een junior/medior functie en de beloning zal passend zijn bij de fase waar we als bedrijf in zitten. Kansen om je te ontwikkelen komen er genoeg. We zijn een groeiend bedrijf en je krijgt dus ook volop de kansen om jezelf te kunnen ontwikkelen in de praktijk. Ondanks dat we hard groeien en super dynamisch zijn hebben we genoeg momenten om een gezond en vers van de pers theetje te drinken en vieren we belangrijke mijlpalen. Hopelijk samen met jou!

Reacties

Graag zien wij jouw motivatie en CV tegemoet. Dit kan tot 31 juli. Je kan deze mailen naar info@localtea.com. Eventuele vragen kun je natuurlijk ook mailen. De gesprekken worden in overleg met jou ingepland.