Geschreven op: 8 juli 2021

Nieuwe verkooppunten

Lokale thee komt steeds dichterbij. LocalTea was al te koop bij Plus supermarkten, Boon’s Markt en Coop, maar nu zijn daar ook bijna 100 Jumbo winkels bijgekomen. Ook heeft ons theebedrijf twee nieuwe zomerse smaken op de markt gebracht. Laat die zon maar komen!

Plus, Coop, Boon én Jumbo

Hallo Jumbo! Voor een vers kopje Nederlandse thee hoe je vanaf nu écht niet ver meer te zoeken, want heel wat Jumbo winkels hebben LocalTea opgenomen in hun assortiment. De dichtstbijzijnde vind je hier.

LocalTea staat voor (h)eerlijke Nederlandse thee: van plant tot glas. Lekker voor degene die het drinkt én voor de leefomgeving. “Maar de echte impact maken we door met z’n allen lokale thee te drinken”, zegt theemaker Dionne.

Ze is daarom blij dat ook Plus, Coop en Boon’s Markt de theemelanges van LocalTea verkopen. Samen maken we lokale thee HOT!

Op je BESt met rood fruit en bosvruchten

Ondertussen is er op de plantage niet stilgezeten. Er zijn namelijk twee nieuwe zwarte theemelanges ontwikkeld: rood fruit en bosvruchten. Dionne: “We willen dicht in de buurt komen bij wat mensen graag drinken. Vooral met deze zomerse temperaturen houden veel theedrinkers van fruitige thee.”

De melange met bosvruchten is een friszure mix van zwart bessenblad, sleedoornbes en vlierbes. Honingbos zorgt voor een zoete tegenhanger.

De variant met rood fruit bevat naast aardbeien ook frambozen- en bramenblad, wat de thee heerlijk fris en kruidig maakt.

Bekijk meer berichten