Zonnebloemthee

Geschreven op: 1 juni 2022

Zonnebloem x LocalTea = Zonnebloemthee!

Bij LocalTea zoeken we graag de verbinding op en werken we graag samen. Samen is alles namelijk niet alleen veel leuker, samen maak je óók meer impact. Zo lanceren we nu samen met de Zonnebloem onze thee van de maand juni: LocalTea Zonnebloemthee.

LocalTea Zonnebloemthee is een zwarte thee met honeybush, oranjebloesem, kaneel en zonnebloem, vers van de plantage in Zundert.

De thee is speciaal ontwikkeld in samenwerking met Nationale Vereniging de Zonnebloem. De Zonnebloem zet zich in voor alle mensen met een lichamelijke beperking en vooral voor hen die in een sociaal isolement dreigen te komen.

Van elk verkochte LocalTea Zonnebloemthee gaat 1 euro naar Nationale Vereniging de Zonnebloem.

Over de Zonnebloem

Er is niets meer verbindend dan samen een kopje thee drinken. Juist daarom is deze samenwerking met de Zonnebloem een goede match. 1,3 miljoen Nederlanders hebben een lichamelijke beperking. Vaak zijn zij afhankelijk van hulp, hebben een beperkt sociaal vangnet en kunnen er daardoor minder makkelijk op uit. Sociaal isolement ligt dan op de loer. Bij de Zonnebloem doen vrijwilligers er alles aan om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Zonnebloemthee drinken voor jezelf, jouw omgeving en een ander

Thee is na water de meest gedronken drank ter wereld en na olie het meest verscheepte product. Dat heeft een enorme impact op het milieu.
Het is LocalTea gelukt om de theeplant winterhard in Nederland te telen, dankzij deze ontwikkeling en de korte keten van LocalTea is dit de meest duurzame thee. LocalTea bespaart in vergelijking met andere merken zo’n 96% Co2!

De theeën van LocalTea worden ambachtelijk gemaakt en dit zorgt voor een zijdezachte afdronk. Dankzij de samenwerking met de Zonnebloem kun je nu genieten van een ambachtelijk kopje Nederlandse thee waarbij je iets goed doet voor een ander, jezelf en voor jouw omgeving. En dat gewoon door het drinken van een kopje thee: easy does it people!

Doe je mee? Per verkochte LocalTea Zonnebloemthee gaat er 1 euro naar Nationale Vereniging de Zonnebloem. Vanaf 7 juni is het Zonnebloemtheepakket verkrijgbaar in de webshop:

Webshop

Bekijk meer berichten