Tea by Me – thee plant NL2021-03-15T14:44:48+01:00

Leuk, lekker en super gezond

Zwarte thee, groene thee, witte thee… Wat jouw favoriet ook is, bijna alle theesoorten worden gemaakt van de blaadjes van deze theeplant, Camellia Sinensis. Het waren de Chinezen die duizenden jaren geleden begonnen met het verbouwen en drinken van thee. Maar wat zij kunnen, kun jij nu ook! Met de theeplant van Tea by Me kweek en maak je met wat liefde & aandacht jouw eigen thee.

Kweek je eigen thee

Nooit eerder was het een kwekerij in Europa het gelukt om een theeplant te kweken in het Europese klimaat. Special Plant Zundert is er na jaren van ontwikkelen wél in geslaagd. Nu kun jij zelf deze thee plant thuis kweken en genieten van zelf gemaakte thee!

Nu jij nog

Wil jij thuis ook een kleine theeplantage? Koop dan online je eigen LocalTea theeplant en teel je eigen oogst. Ben je een professional en wil je het samen met ons groots aanpakken? Neem dan contact met ons op.

Hier kun  je onze theeplanten kopen.

Theïne

Ook in thee zit cafeïne, dit noemen we ook wel theïne. Welke reden heb je nu nog om een kop koffie te zetten in plaats van een overheerlijke zelf gebrouwen thee! Een zwarte thee bevat 30mg cafeïne. Terwijl dit bij een kop koffie 60mg is. Geen zin in cafeïne? Theïne komt alleen in de eerste 30 seconden vrij.

Geen calorieën

Iedereen wilt zo gevarieerd mogelijk drinken en eten. Met Tea by Me heb je de mogelijkheid om oneindig soorten thee te zetten. Deze theeën zijn buitengewoon lekker en bevatten ook nog is geen calorieën. Maar dan moet je er zelf natuurlijk ook geen suiker bij doen!

Stress?!

Drink je de hele dag koffie door een drukke baan? Ga dan over op het drinken van groene thee. Deze thee bevat namelijk een aminozuur genaamd theanine, dit helpt je te relaxen en geeft je een rustgevend gevoel!

Gezonde antioxidanten

In zowel groene als zwarte thee zitten veel antioxidanten. Deze antioxidanten zorgen onder anderen voor het lopen minder risico op hart– en vaatziektes. De antioxidant catechin doodt bacteriën die zorgen voor keelontstekingen en gaatjes in je tanden.

Bekijk hier ons aanbod voor de retailer  

Tea by me – Camellia Sinensis

Artikel nr.:  TEA-510
Pot:  Ø 10,5 cm

Tea by me – Camellia Sinensis

Artikel nr.:  TEA-12
Pot:  Ø 12 cm

Tea by me – Camellia Sinensis

Artikel nr.:  TEA-15
Pot:  Ø 15 cm

Tea by me – Camellia Sinensis

Artikel nr.:  TEA-21
Pot:  Ø 21 cm

Tea by me – plant cover

Artikel nr.:  7231-TEA
Pot:  Ø 10,5 cm

Tea by me – papieren “Love” zakje

Artikel nr.:  7258-TEA
Pot:  Ø 10,5 cm

Tea by me – blister met “Love”zakje

Artikel nr.:  7301-TEA
Pot:  Ø 13 cm

Tea by me – wit/rond keramik

Artikel nr.:  7013-TEA
Pot:  Ø 19 cm

Tea by me – basalt pot

Artikel nr.:  7024-TEA
Pot:  Ø 24 cm

Tea by me – plant + tea items

Artikel nr.:  7800-ICETEA
Pot:  Ø 10,5 cm

Tea by me – voorraadblik

Artikel nr.: 7250-TEA
Pot:  Ø 13 cm